47

poze 122sau 2014, anul în care ce a fost iubire a fost și ură, ce a fost pasiune a fost și plictis, mândria a dat mâna cu modestia, fericirea cu nefericirea, succesul cu eșecul. Disprețul s-a transformat în respect tot așa cum cunoașterea  a făcut-o din anonimat sau putința din neputință. Acolo unde a fost prefăcătorie, ipocrizie a fost și neprefăcătorie, sinceritate, iar incapabilitatea, nedemnitatea s-a vrut a fi capabilitate, demnitate.

IMG_39999037518904Printre toate acestea, cu tristețe și bucurie am alergat. Am alergat prin ploi, zăpadă, soare, pe noroi, asfalt, nisip, bolovăniș. Am alergat prin țară și prin alte patru țări, prin orașe, prin păduri, pe dealuri, pe munți și prin deșert.

S-au strâns mii de kilometri alergați și am ajuns la 47 de maratoane în anul în care am împlinit 47 de ani. Au fost kilometri frumoși, plini de nebunie cu vârful în deșertul Saharei Marocane. Au fost kilometri de care se vor bucura mulți copii pentru care am alergat. Au fost kilometri viscoliți, kilometri ploioși, kilometri de foc, sau pur și simplu kilometri.

Am fost susținut, încurajat de prieteni, apropiați, necunoscuți, sponsori, care merită toată gratitudinea mea.

A fost un 47 neașteptat cu o geneză uimitoare.poze 097

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s