Alergarea de toamnă

photo-marathon-6541

Toamna se numără….kilometri

1000km Balkan Charity Challenge este noua provocare a toamnei. O provocare de peste 400 de kilometri pe care îi voi alerga în mare parte pe teritoriul Bulgariei.

Cu startul în data de 5 noiembrie, de la Sofia și sosirea în 11 noiembrie la București, aproximativ 60 de kilometri în fiecare zi, voi încerca să mă fac vizibil și pentru ”Pădurea copiilor” cauza Asociației Viitor Plus, pentru care voi alerga.

http://1000balkan.com/en/challengers/view?hash=23e6492b1fdee6eef5ad4a33da7d1aefeb40a45f

este adresa pentru cei care doresc să facă donații

Vă aștept alături de mine și de Asociația PROVITA, care mi s-a alăturat pentru a susține ”Pădurea copiilor”.

Înainte de a scrie aceste rânduri, am recitit articolul dedicat experienței trăite în imensul deșert al Saharei Marocane. Am realizat cât de mult am suferit și ce eforturi duse la limita renunțării, am făcut la Acel MdS 2014, un ultramaraton al supraviețuirii, însă plin de învățăminte.

Unii dintre cei care au auzit că voi alerga în medie 60 de kilometri pe zi, timp de 7 zile, au zis ”aăăă păi nu e așa greu, e mai ușor decât în deșert”. Ideea asta era exprimată în mare parte de persoane care nu fac nici un fel de mișcare, dar au impresia că știu să facă aprecieri și comparații sportive. Acestea sunt și persoanele care neînțelegând eforturile sportive nu înțeleg de ce trebuie să facă donații.

Donațiile sunt pentru anumite cauze, dar reprezintă și aprecieri a celor care promovează acele cauze, a sportivilor care se implică în strângerea de fonduri.

Noi, cei care ne angrenăm în aceste feluri de acțiuni nu alergăm și nu tânjim după premii. Suntem așa cum spune prietenul Terteci, premianții fără premii….

…toamna se numără …kilometri

Reclame

2 gânduri despre „Alergarea de toamnă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s