Fenomenul Gerar

A fost nevoie doar de 3 editii pentru a deveni un fenomen. Semnele indicau de la editia a II a ca va fi de interes national, iar anul acesta, ceea ce poate putini se gandeau, s-a intamplat. Pentru unii a fost sansa, iar pentru altii nu. Fiecare din cei care au gandit ca daca cunosc doi apropiati cu pasiuni si mai ales, performante asemanatoare, este suficient pentru a forma o echipa. Anul acesta, insa, nu a fost suficient. A fost suficient sa ai sansa de a fi unul din trei, atunci si acolo unde trebuie. Trei, pentru ca acest numar este reprezentativ pentru Gerar. La Semimaratonul Gerar se alearga in echipa de trei, maxim 100 de echipe. In acest an toate cele 100 de locuri au fost ocupate de la o zi la alta.

Semimaratonul Gerar este prima competitie a anului si se desfasoara in Bucuresti in curtea Politehnicii, in ultima duminica a lunii ianuarie. Putini s-au gandit ca nu vor prinde loc. Am comparat aceasta rapiditate de epuizare a locurilor cu cea de la inscrierea pentru maratonul de la Berlin, unde 40 000 de locuri au fost ocupate in 3 ore si 20 de minute, acest lucru fiind consemnat si in Cartea Recordurilor. Dupa doar dupa 3 editii desfasurate, Gerar a devenit un fenomen, fiind cautat de cat mai multi pasionati de alergat. Un semn bun ca sportul incepe sa fie practicat de tot mai multi…

Gerar a devenit fenomen si pentru ca organizarea este fenomenala si merita toata atentia, nu numai din partea celor care alearga.

gerar_2013 71_resize

 gerar.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s